Wil je van die ongewenste tattoo af? Wij kunnen je helpen!

De naam van je inmiddels ex-geliefde, de sleeve die je nieuwe werkgever totaal niet kan waarderen of die ene tattoo die je in een dronken bui of in een opwelling met je bff hebt laten zetten; je baalt er enorm van en je wilt er dolgraag van af!

De hedendaagse techniek staat voor niets! Een tattoo weg laten laseren kan nu sneller en goedkoper dan ooit!

DURFF staat voor je klaar om je er vakkundig vanaf te helpen!

  • Scherpste prijs voor het beste resultaat!
  • Zeer krachtige medische laser
  • Veilig behandelen zonder littekens
  • Gemiddeld slechts 5 behandelingen nodig
  • Alle kleuren inkt verwijderbaar
  • Door goede koeling 50% minder ongemak
Wist je dat 50% van alle mensen met 1 of meerdere tattoos op een zeker moment spijt krijgt?

Ons doel: betaalbare topkwaliteit leveren. Je wilt als cliënt natuurlijk het beste resultaat en zo min mogelijk pijn in je portemonnee. 

We vinden persoonlijk en vertrouwelijk contact met onze cliënten heel belangrijk, zodat je weet dat je altijd kunt rekenen op de beste service en het beste resultaat.

DURFF beschikt over een zeer geavanceerde medische laser, de Q Plus C EVO van Quanta SystemMet deze krachtige laser kunnen we zowel zwart/grijze als gekleurde tattoos op een verantwoorde en veilige wijze behandelen. Tevens kunnen we (delen van) een oude tattoo lichter maken, zodat er een mooie nieuwe tattoo overheen gezet kan worden.

Een laserbehandeling is voor vrijwel iedereen vanaf 18 jaar geschikt, maar overleg bij twijfel altijd eerst met de behandelend specialist of huisarts voordat er met een behandeling wordt gestart. 

Afspraak maken via WhatsApp!

Een intakegesprek is niet nodig. Stuur een duidelijke foto van jouw ongewenste tattoo en krijg direct een eerlijk advies en de beste prijs!

Bedenk altijd dat tattoo inkt is gemaakt om permanent in de huid te blijven zitten, het zal dus niet na 1-2 behandelingen weg zijn. Het geduld zal zeker op de proef worden gesteld! De prijs van een behandeling is afhankelijk van het formaat. Het aantal behandelingen dat nodig zal zijn om een tattoo (nagenoeg) volledig te verwijderen is vantevoren lastig in te schatten. Dat is vooral afhankelijk van de plek, de leeftijd van de tattoo en hoe diep de inkt zit. Gaandeweg het proces is dat beter te bepalen. In de regel zijn er 5-15 sessies nodig. Tussen de behandelingen moeten minimaal 8 weken zitten.

Een lasersessie duurt gemiddeld 20 min, van binnenkomst tot vertrek. De daadwerkelijke behandeling duurt in de meeste gevallen slechts 30 seconden tot enkele minuten. Een tattoo laten laseren is gevoelig en kan in sommige gevallen zelfs pijnlijk zijn. Om dat ongemak voor een groot deel weg te nemen, wordt de huid voor, tijdens en na de behandeling gekoeld met een krachtig koelingssysteem, de Zimmer Cryo.

Wil je meer info? Stuur dan vrijblijvend via Whatsapp een duidelijke foto, in daglicht zonder flits genomen.

JADE 240 3316 LJ DORDRECHT

ALLEEN OP AFSPRAAK

× Direct contact via WhatsApp!