DURFF is een privé tattoo & tattoo removal studio in Dordrecht, gevestigd in een mooi pand op bedrijventerrein Dordtse Kil III. We zijn gespecialiseerd in fineline tattoos, een stijl die zeer goed geschikt is voor tattoos met veel detail en dunne strakke lijnen. We werken niet met kleur en zetten geen Tribals, Maori, Polynesian, Japanese, Traditional en Oldskool tattoos. We zetten geen tattoos op het hoofd, niet op vingers en voeten vanwege de hoge slijtagegevoeligheid en niet op de hals en keel. We verwerken geen as in tattoos, omdat as niet steriel is. We zetten alleen tattoos waar we 100% achter staan.

Alle voorbesprekingen en afspraken doen en maken we via WhatsApp. Heb je een wens of een idee? Stuur dan vrijblijvend een appje. Vervolgens bepalen we of jouw wens binnen onze mogelijkheden ligt. Je krijgt van ons altijd een eerlijk antwoord en advies. We denken met je mee over de mooiste plek en best passende formaat. Door ons gemaakte tattoo designs zetten we maar 1 keer.

Onze denk- en werkwijze is anders dan de meeste openbare tattooshops. Er wordt altijd één op één en alleen op afspraak gewerkt. Doordat we niet gebonden zijn aan vaste tijden kan er meer aandacht worden besteed aan het zetten van een tattoo. Bij ons is niemand een nummertje, wij hebben geen ‘lopende band’ mentaliteit. Er wordt discreet gewerkt, zonder de storende aanwezigheid van andere mensen. Wel zo’n prettig idee als je een tattoo laat zetten op een intieme plek!

Kwaliteit, hygiëne en goede nazorginstructies staan bij ons voorop! Onze studio is goedgekeurd door de GGD, er wordt altijd gewerkt volgens de wettelijke richtlijnen. Alle materialen voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. We gebruiken alleen steriel verpakte naalden, bedoeld voor éénmalig gebruik. 

JADE 240 3316 LJ DORDRECHT

ALLEEN OP AFSPRAAK

× Direct contact via WhatsApp!